Æresmedlem

Arne-Kristian Garseg ble utnevt til æresmedlem på årsmøte i Askim IF.
Arne-Kristian ble medlem i foreningen allerede som 18 åring, i 1957,og var medlem i 12 år før han kom inn i gruppestyret til Friidrett, som styremedlem....

2015-03-26
admin

Han gikk så til Håndballgruppa i 1973, hvor han fikk vervet som sekretær. Han kom inn i foreningens arbeidsutvalg allerede i 1975, som sekretær, og ble valgt til leder i 1977. Dette vervet hadde han i 3 år. Han gikk så inn i Fotballgruppa – hvor han satt som styremedlem og kasserer i flere perioder.
Arne-Kristian har i tillegg til sine verv både vært trener og oppmann i flere av gruppene, og han har også en kretsdommergrad i Friidrett.
Han har også vært medlem av valgkomiteen i Østfold Idrettskrets, Finanskomiteen i Askim IF, Utdanningskomiteen i Indre Østfold (ØFK), vært medlem av Romfondet og leder av Gullmerkekomiteen i Askim IF. Han har også hatt flere verv over flere perioder i Askimdagskomiteen.
Han mottok gullmerket fra foreningen i 1985

Nå i 2015 kan Arne-Kristian se tilbake på 58 års medlemskap i Askim IF.

De siste 12 årene har han vært leder av Stiftelsen Skansehytta, i tillegg til at han de siste 6 årene har vært leder og hovedkasserer i Askim IF.
Han har mestret alle sine verv og oppgaver med glans. Han har vist stort engasjement og pågangsmot, og er ikke redd for utfordringer. Han har evnen til å jobbe langsiktig og tålmodig, med alt fra lobbyvirksomhet overfor kommunen til praktisk arbeid – som for eks. det å få lys på Solbergfosslinna.
I tillegg til alle sine verv i Askim IF, har Arne-Kristian nettopp gått av som leder for Indre Østfold Turistforening, en forening han i sin tid var med på å etablere.
Han har også mottatt Askimplaketten for sitt store lokale engasjement. Å ta over ledervervet etter Arne-Kristian, blir som ”å hoppe etter Wirkola”, og vi setter stor pris på at han fortsetter i arbeidsutvalget. Arne-Kristian er en person som er nøyaktig i sitt arbeid, han har vist gode lederegenskaper og har skapt ett godt samarbeidsklima.
Vil derfor med dette få takke for en imponerende innsats gjennom mange år, og det er en glede for oss utnevne Arne-Kristian til æresmedlem i Askim IF.

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket